7 Studiekeuzetips waar je echt wat aan hebt

Vind jij het ook zo lastig om een studie te vinden die echt bij je past? Weet je niet goed hoe je moet beginnen, waar je moet zoeken en wat je moet doen om erachter te komen wie je bent, waar je goed in bent, wat je wil en welke studie daar het beste bij past?

Dat snap ik helemaal! Daarom heb ik 7 studiekeuzetips waar je echt wat aan hebt voor je verzameld in een werkboek vol informatie, concrete tips en opdrachten. De tips en opdrachten zijn lekker praktisch. Je kunt dus direct aan de slag met jouw zoektocht naar de studie die écht bij jou past!
Download 7 gratis studiekeuzetips

Deze studiekeuzetips helpen je bij je zoektocht

Een weloverwogen studiekeuze maken kost tijd en vraagt om actie. Er zijn ontzettend veel studies om uit te kiezen. Het is dus volstrekt normaal als je nog niet precies weet wat je wil gaan studeren en wat je moet doen om daar achter te komen. De 7 studiekeuzetips waar je echt wat aan hebt gaan je daarbij helpen. Stel je studiekeuze niet langer uit en ga vandaag nog aan de slag om uit te vinden wie je bent, wat je kan en wat je wil voor jouw toekomst. Nu tijd en aandacht besteden aan je studiekeuze betekent namelijk straks gemotiveerd en zelfverzekerd starten met een studie die écht bij je past.

Aan de slag met de 7 studiekeuzetips waar je echt wat aan hebt

Veel succes met de tips en opdrachten. Ik hoop dat ze je helpen de juiste studiekeuze te maken. Heb je vragen of kan je wel wat extra hulp gebruiken? Bel of mail me gerust, ik help je graag! Ik bied individuele studiekeuzebegeleiding op maat voor scholieren en studenten. Je kunt bij mij terecht voor een studiekeuzecheck of een studiekeuzetraject. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.