Stoppen met je studie?

Je studie is niet wat je ervan had verwacht en nu overweeg je te stoppen, of je bent al gestopt met je studie. Het kan ook zijn dat je een negatief bindend studieadvies hebt gekregen waardoor je moet stoppen met je opleiding. Wat nu? Eén ding is zeker, je wil een nieuw plan hebben voor je toekomst. Ik help je daar graag bij!

Dapper besluit

Stoppen met je studie is een dapper besluit en vraagt om moedige nieuwe keuzes. Daar mag je best even bij stilstaan. Veel studenten die zijn gestopt met hun studie voelen zich onzeker en zijn bang opnieuw een verkeerde studiekeuze te maken. Ook hebben ze vaak geen idee wat ze dan wel willen gaan studeren. Dat is heel logisch. Mijn advies: gun jezelf de tijd om een weloverwogen nieuwe keuze te maken.

Nieuwe studiekeuze

Je hebt al gestudeerd, dus je hebt al een keer gekozen. Nu ga je opnieuw een studiekeuze maken. Door te kiezen voor de professionele studiekeuzebegeleiding van Kiezen doe je zo ga je gestructureerd aan de slag. Je vergroot je zelfinzicht, je heroriënteert je op de mogelijkheden en leert bewuste keuzes maken. Zo kies jij straks vol vertrouwen een nieuwe studie.

Studiekeuzebegeleiding op maat

Ik bied 3 verschillende vormen van studiekeuzebegeleiding aan. Iedereen is immers anders. Wil je individuele hulp bij je studiekeuze, dan kun je kiezen uit een studiekeuzetraject of een tussenjaartraject. Wil je liever in een groep aan de slag? Kies dan voor de studiekeuzeweek waarin je samen met andere studiekiezers aan de slag gaat met je studiekeuze.

Studiekeuzetraject

6 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
€ 795
Aanmelden

Meer informatie

Tussenjaartraject

10 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
TMA Talentenanalyse en beroepsinteresse analyse
Tussenjaarplan
€ 1370
Aanmelden

Meer informatie

Studiekeuzeweek

4 Groepsbijeenkomsten
1 Individueel coachgesprek
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
Concreet actieplan
2 Online groepscalls
Terugkomdag
€ 695 (introductieprijs)
Aanmelden

Meer informatie

Gestopt met je studie en dus een tussenjaar?

Heb je een tussenjaar doordat je gestopt bent met je studie? Ik help je met het tussenjaartraject graag een zinvolle invulling geven aan je tussenjaar, zodat jij straks terugkijkt op een waardevolle periode vol nieuwe ervaringen.

Wil je een nieuw plan maken voor jouw toekomst?

Ik help je graag om nieuwe keuzes te maken voor jouw (studie-)loopbaan. Neem gerust contact op voor meer informatie. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend kennismaken