Gestopt met je studie?

Je bent gestopt met je studie. Het was niet wat je ervan had verwacht. Wat nu? Je wil vast graag een nieuw plan hebben voor je toekomst. Maar hoe zorg je ervoor dat je vol vertrouwen nieuwe keuzes maakt? Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je daar graag bij!

Dapper besluit

Stoppen met je studie is een dapper besluit. Daar mag je best even bij stilstaan. Het vraagt om moedige nieuwe keuzes. Veel studenten die zijn gestopt met hun studie voelen zich onzeker. Ze willen niet nog eens een ‘verkeerde’ studiekeuze maken. Dat is heel logisch. Mijn advies voor jou: gun jezelf de tijd om een weloverwogen nieuwe keuze te maken.

Nieuwe studiekeuze

Je hebt al gestudeerd. Je hebt dus al een keer gekozen. Dit keer wil je een studie vinden die je wel af gaat maken. Waar je wel blij van wordt. Met de professionele studiekeuzebegeleiding van Kiezen doe je zo ga je gestructureerd aan de slag. Je leert jezelf beter kennen. Je heroriënteert je op de mogelijkheden. En je leert ook bewuste keuzes maken. Zo kies je straks vol vertrouwen een nieuwe studie.

Studiekeuzebegeleiding op maat

Je kunt kiezen uit drie vormen van studiekeuzebegeleiding. Iedereen is immers anders. Wil je individuele hulp bij je studiekeuze? Dan kun je kiezen uit een studiekeuzetraject of een tussenjaartraject. Wil je liever in een groep aan de slag? Kies dan voor de studiekeuzeweek waarin je samen met anderen aan de slag gaat om een nieuwe studie te kiezen.

Studiekeuzetraject

6 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
€ 795
Aanmelden

Meer informatie

Tussenjaartraject

9 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
TMA Talentenanalyse en beroepsinteresse analyse
Tussenjaarplan
€ 1275
Aanmelden

Meer informatie

Studiekeuzeweek

4 Groepsbijeenkomsten
1 Individueel coachgesprek
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
Concreet actieplan
Tussenjaarplan
Online groepscall
Terugkomdag
€ 945
Aanmelden

Meer informatie

Gestopt met je studie en dus een tussenjaar?

Heb je een tussenjaar nu je gestopt bent met je studie? Met het tussenjaartraject kies je niet alleen een nieuwe studie. Ik help je ook een zinvolle invulling te geven aan je tussenjaar. Zo kijk je straks terug op een waardevolle periode vol nieuwe ervaringen.

Wil je een nieuw plan maken voor je toekomst?

Ik help je om nieuwe keuzes te maken voor je toekomst. Om vol vertrouwen aan een nieuwe studie te beginnen. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend kennismaken