Studiekeuzetraject

Een individueel studiekeuzetraject van Kiezen doe je zo helpt je vol vertrouwen een studie te kiezen die goed past bij wie je bent, wat je kan en wat je wil.

Wat we gaan doen

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Klikt het, dan gaan we samen aan de slag! In 4 tot 6 coachgesprekken werk je gestructureerd toe naar een bewuste en goed gemotiveerde studiekeuze. Je krijgt een werkboek vol met opdrachten om jezelf beter te leren kennen en verhalen om je te inspireren. Je maakt een beroepskeuzetest om je breed te (her)oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Door interviews en meeloopdagen doe je ervaring op in de praktijk. De precieze inhoud van je individuele studiekeuzetraject stemmen we af op jouw situatie en behoefte.

Leren kiezen

Tijdens je individuele studiekeuzetraject is er naast het maken van je studiekeuze ook aandacht voor het maken van keuzes in het algemeen. Zo ben je goed voorbereid op alle keuzes die in de toekomst nog op je pad zullen komen!

Resultaat

  • Een goed onderbouwde studiekeuze
  • Motivatie voor een succesvolle studieloopbaan
  • Zelfkennis: dit ben ik, dit kan ik en dit wil ik
  • Meer zekerheid en zelfvertrouwen
  • Beter kunnen kiezen: je ontwikkelt je keuzevaardigheid

Investering

795 euro

Kies een studie die echt bij je past

Wil je een studie vinden die echt bij je past? Meld je dan nu aan voor een studiekeuzetraject. Lijkt het je leuk om samen met anderen aan de slag te gaan met je studiekeuze? Kijk dan ook eens of de studiekeuzeweek iets voor je is. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Ja, ik wil een studiekeuzetraject