Welke studie past bij mij?

Zit je op de middelbare school en weet je nog niet wat je straks wil gaan studeren? Of ben je misschien bang een verkeerde studiekeuze te maken? Troost je, je bent niet de enige! Veel leerlingen vinden het lastig om een studie te vinden die echt goed bij ze past. Dat is ook niet zo gek, want er zijn superveel opleidingen om uit te kiezen.

Wil je een weloverwogen en succesvolle studiekeuze maken? Dan is het belangrijk dat je goed weet wie je bent, wat je kan, wat je wil en welke mogelijkheden er zijn. Maar hoe kom je daar nou achter? Hoe pak je dat het beste aan? Ik help je graag!

Professionele studiekeuzebegeleiding

Door te kiezen voor de professionele studiekeuzebegeleiding van Kiezen doe je zo krijg je niet alleen meer zicht op wie je bent en wat je mogelijkheden zijn. Je leert ook hoe je bewuste keuzes maakt. Handig voor nu, maar ook voor alle keuzes die in de toekomst nog op je pad zullen komen.

Studiekeuzebegeleiding op maat

Omdat iedereen anders is bied ik 3 verschillende vormen van studiekeuzebegeleiding aan. Je kunt kiezen uit een individueel studiekeuzetraject, een individueel tussenjaartraject of kies je studie tijdens de studiekeuzeweek waarin je samen met andere studiekiezers aan de slag gaat met je studiekeuze.

Studiekeuzetraject

6 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
€ 795
Aanmelden

Meer informatie

Tussenjaartraject

9 uur individuele coaching
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
TMA Talentenanalyse en beroepsinteresse analyse
Tussenjaarplan
€ 1275
Aanmelden

Meer informatie

Studiekeuzeweek

4 Groepsbijeenkomsten
1 Individueel coachgesprek
Beroepskeuzetest
Inspirerend werkboek
Uitdagende thuisopdrachten
Concreet actieplan
Tussenjaarplan
Online groepscall
Terugkomdag
€ 945
Aanmelden

Meer informatie

Overweeg je een tussenjaar?

Als je nog niet weet wat je wil gaan studeren, of als je er nog niet aan toe bent om aan een opleiding te beginnen, kan een tussenjaar een goede optie zijn. Een tussenjaar geeft je de tijd om jezelf beter te leren kennen, nieuwe ervaringen op te doen en je te oriënteren op je toekomst. Maar hoe zorg je ervoor dat je je tussenjaar goed gebruikt? Tijdens het tussenjaartraject kies je niet alleen je studie, maar maak je ook een tussenjaarplan. Zo kijk jij straks terug op een waardevol jaar.

Een studie kiezen die echt bij je past? Ik help je verder!

Heb je vragen over de individuele trajecten, of over de studiekeuzeweek? Neem gerust contact met me op voor meer informatie, of vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Vrijblijvend kennismaken