Aan de slag met deze 7 studiekeuzetips

Vind jij het ook zo lastig om een studiekeuze te maken? Weet je niet goed hoe je moet beginnen, waar je moet zoeken en wat je moet doen om erachter te komen wie je bent, waar je goed in bent, wat je wil en welke studie daar het beste bij past?

Dat snap ik helemaal! Daarom heb ik 7 studiekeuzetips voor je verzameld in een werkboek vol informatie, concrete tips en opdrachten. De tips en opdrachten zijn lekker praktisch. Je kunt dus direct aan de slag met jouw zoektocht naar een studie die echt bij jou past!
Download gratis studiekeuzewerkboek

Deze studiekeuzetips helpen je bij je zoektocht

Een weloverwogen studiekeuze maken kost tijd en vraagt om actie. Er zijn namelijk ontzettend veel studies om uit te kiezen. En hoe weet je nou welke studie het beste bij je past? Hoe pak je dat nou het beste aan? Het studiekeuzewerkboek helpt je daarbij!

Stel je studiekeuze niet langer uit en ga vandaag nog aan de slag om uit te vinden wie je bent, wat je kan en wat je wil voor jouw toekomst. Want nu tijd en aandacht besteden aan je studiekeuze betekent straks gemotiveerd en zelfverzekerd starten met een studie die goed bij je past.

Veel succes met de tips en opdrachten. Ik hoop dat ze je helpen een studie te vinden die écht bij je past!