Over Lieneke

Ik ben Lieneke Arts, ervaren studiekeuzecoach in Utrecht. Ik weet zelf heel goed hoe lastig het maken van een studiekeuze kan zijn. Ik koos zelf namelijk ooit de ‘verkeerde’ studie. Het voelde alsof ik gefaald had. Ik had geen idee wat ik nu moest gaan doen. Ik koos voor een tussenjaar en ben nog altijd dankbaar voor de ervaring die ik opdeed door een heroriëntatiecursus te volgen bij de Vrije Hogeschool. Het heeft me geïnspireerd om zelf als studiekeuzecoach aan de slag te gaan.

Kiezen doe je zo stopt

Na 12,5 jaar met veel liefde en plezier gewerkt te hebben als studiekeuzecoach, heb ik nu besloten te stoppen met studiekeuzebegeleiding en dus met Kiezen doe je zo. Een keuze die niet over 1 nacht ijs is gegaan, maar die geleidelijk aan helder werd. Mijn behoefte aan meer focus dwong mij opnieuw na te denken over mijn werkzaamheden en keuzes te maken.

Dankbaar terugkijken

Ik heb in de afgelopen jaren honderden studenten mogen begeleiden bij hun toekomstkeuzes, ouders mogen informeren over hoe zij hun kind daar goed bij konden begeleiden en mee mogen draaien met geweldige tussenjaarprogramma’s van de HvA/UvA en Breekjaar. Ik heb fantastische kansen gekregen, veel geleerd en genoten van alle ontmoetingen met jongeren, ouders en collega’s. Nu is het tijd om dankbaar terug te kijken op een mooie en waardevolle periode en met meer focus verder te gaan met mijn werkzaamheden als life- & loopbaancoach vanuit De Keuzecoach, want mijn fascinatie voor keuzes en liefde voor het begeleiden van veranderprocessen blijft!

Hulp bij jouw studiekeuze

Om je toch nog te helpen bij je studiekeuze vind je op deze website de beroepenwijzer met interviews met professionals uit totaal verschillende sectoren en blogs met studiekeuzetips, handige downloads en een gratis studiekeuzewerkboek.

Veel succes met jouw studiekeuze!